Wat wij voor je kunnen betekenen.

Diensten

Bedrijfs reclame

Lichtreclame Gevelreclame Raambelettering Spandoeken en Frames Vlaggen en Banieren

Je bedrijf laten opvallen is erg belangrijk. Dit kan je makkelijk doen via professionele bedrijfsreclame. Deze reclame bestaan uit lichtreclame, gevalreclame, maar natuurlijk ook raambelettering of zelfs vlaggen en banieren. Goede en mooie bedrijfsreclame helpt jouw bedrijf niet enkel klanten naar binnen lokken, het vergroot ook de naamsbekendheid van je bedrijf. Zeker wanneer je winkel, bedrijf of filiaal op een drukke weg ligt kan bedrijfsreclame erg welgekomen, goedkope reclame zijn!

Bekijken

Auto bestickering

Autobelettering Trailerbelettering Magneetstickers

Dankzij mooie en professionele autobestickering kunnen jouw werknemers en verkopers reclame maken voor jouw bedrijf doorheen de stad – streek, of zelfs het land. Of je nou autobestickering nodig hebt voor bedrijfswagens, of autobestickering gebruiken wilt voor bestelwagens of kleine busjes: een goede autobestickering is gratis reclame die iedere dag door duizenden mensen gezien kan worden.

Bekijken

Lichtreclame

Lichtbakken Doosletters

Lichtreclame doet je bedrijfsnaam en je logo mooi opvallen in het donker. In de winter wordt het namelijk al vroeg donker waardoor het vaak nodig is om je bedrijf of locatie te laten opvallen met professionele lichtreclame. Lichtreclame wordt vaak aan de gevel gehangen en kan bestaan uit zowel lichtgevende belettering als een reclamebord dat licht geeft. Lichtreclame bestaat in heel wat maten en vormen waardoor jij je unieke huisstijl perfect kan behouden.

Bekijken

Gevelreclame

Lichtreclame Gevelreclame Bord

Heb jij al eens aan gevelreclame gedacht? Gevelreclame zijn borden, belettering of in sommige gevallen zelfs lichtreclame die aan de gevel van je bedrijf of filiaal gehangen worden. Met gevelreclame kan jij je bedrijfsnaam en je logo op een professionele manier in de verf zetten. Professioneel ogende gevelreclame is erg belangrijk gezien gevelreclame vaak de eerste indruk vormt over jouw bedrijf.

Bekijken

Interieur Reclame

Textielframes Fotobehang Vloerreclame

Ook in het interieur van je zaak is er heel wat plaats om producten en diensten te adverteren. Of je kiest voor fotobehang, textielframes of vloerreclame, in een winkel is het vaak handig dat je in een handomdraai nieuwe producten of diensten kan adverteren. Kies voor stijlvolle en vooral professionele reclame in het interieur van je bedrijf of onderneming om zo het imago van jouw bedrijf te versterken en het vertrouwen van klanten te winnen.

Bekijken

Raambelettering

Raam stickers belettering

Wist je dat jij je ramen kan gebruiken om reclame te maken voor je winkel of bedrijf? Met raambelettering kan je de naam van je onderneming of filiaal op je ramen plakken. Daarnaast kan je evenzeer raambelettering gebruiken om tijdens acties, solden of zelfs feestdagen klanten attent te maken op promoties, of om je klanten prettige feestdagen te wensen. Zo bestaat er namelijk raambelettering die vrijwel permanent op het raam plakt. Je kan echter ook kiezen voor semipermanente raambelettering in de vorm van afwasbare belettering of sticker belettering.

Bekijken

Website/Webshop

Website Webshop Mobielvriendelijk SEO Op maat

Uw bedrijf uitbreiden met een informatie website of uw winkel doortrekken naar een echte webshop? Fixsign werkt samen met website ontwikkelaars gespecialiseerd in zowel nieuwe als al bestaande bedrijven.

Bekijken

Spandoeken en frames

Spandoek Banner

Wanneer je een grote gevel hebt kan je er ook voor kiezen een spandoek en frame te plaatsen. Dit ziet er niet enkel erg professioneel uit – het spandoek is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het weersbestendig is en gerust enkele jarenlang buiten kan hangen. Daarnaast is het spandoek makkelijk te vervangen. Op die manier kan je de spandoeken afwisselen afhankelijk van het seizoen, maar ook wanneer er solden zijn, tijdens de feestdagen, of wanneer je op zoek bent naar nieuwe werknemers.

Bekijken

Vlaggen en Banieren

Vlaggen en Banieren buitenreclame

Wil jij graag op een positieve en professionele manier de aandacht trekken? Waarom plaats je geen vlaggen en banieren om jouw bedrijf extra in de verf te zetten. Enkele vlaggenmasten voor de deur maken je locatie heel wat duidelijker wanneer je gelegen bent aan een drukke weg of in een industrieel gebied met meerdere grote bedrijven. Daarnaast kan je deze vlaggen altijd gebruiken als reclamemateriaal op beurzen, of om de zaal te versieren tijdens bedrijfsfeestjes of happenings.

Bekijken

Autobelettering

Vinyl Waterproof

Laat jouw bedrijfsnaam of website stralen op je bedrijfswagens dankzij autobelettering. Met autobelettering kun jij reclame maken voor je onderneming terwijl je werknemers naar klanten toe trekken of wanneer je wagens op straat geparkeerd staan. Autobelettering wordt aan de buitenkant van de wagen aangebracht. Dit kan gedaan worden op de ramen – maar evengoed ook op het koetswerk van de wagen. Autobelettering is tevens erg makkelijk weg te halen wanneer je de wagen bijvoorbeeld wil verkopen.

Bekijken

Trailerbelettering

trailer Trailer reclame

Of je nou met een grote vrachtwagen de baan op trekt, of een kleine trailer achter je bestelwagen hebt hangen: met trailerbelettering kan je op een simpele, goedkope en toch effectieve manier reclame maken voor je bedrijf. Trailers zijn namelijk erg groot waardoor er grote oppervlakken beschikbaar zijn om het logo van je bedrijf, de slogan en zelfs je website of product in de spotlights te zetten. Daarnaast bevinden trailers zich lange uren op de baan waardoor duizenden weggebruikers en chauffeurs de naam en website van jouw bedrijf voorbij zien komen.

Bekijken

Textielframes

Textiel

Dankzij textielframes kan je makkelijk en snel op grote oppervlakken adverteren in jouw winkel, op kantoor of in jouw filiaal. Textielframes worden daarnaast ook vaak gebruikt op beurzen juist omdat ze zo makkelijk in elkaar te zetten zijn, en het textiel snel vervangen kan worden. Daarnaast kan je textielframes evenzeer gebruiken om accentmuren te creëren die makkelijk vervangen kunnen worden. Zo kan je een nieuwe accentmuur plaatsen voor ieder seizoen, of het textiel snel wisselen wanneer je een nieuw product op de markt hebt.

Bekijken

Magneetstickers

Magneet

Wil jij graag reclame maken voor jou bedrijf op de bedrijfswagens – maar wil je geen stickers plakken of semipermanente belettering op het raam? Dan kan je voor magneetstickers kiezen. Magneetstickers zijn grote stickers op magneten die je makkelijk op je wagen kan plakken. Op die manier kunnen werknemers met een bedrijfswagen doorheen de dag met de magneetstickers van het bedrijf naar klanten toe trekken, terwijl ze die avond weer met een wagen zonder reclame naar huis kunnen. Omdat magneetstickers zo makkelijk te vervangen zijn kan je in een handomdraai nieuwe producten of zelfs acties en promoties adverteren via magneetstickers.

Bekijken

Fotobehang

Behang Foto

Fotobehang is een mooie en professionele manier om een accentmuur te creëren of om een nieuw product of dienst te adverteren op kantoor, in de winkel of op beurzen. Dankzij fotobehang kan je de oppervlakte van de binnenmuren makkelijk gebruiken om reclame te maken of om bepaalde producten in de spotlight te plaatsen. Dankzij fotobehang hoef je niet meer op witte, saaie muren te kijken, maar kunnen je muren nu op een professionele manier ingezet worden door het marketingteam.

Bekijken

Vloerreclame

Vloerreclame Vloerstickers

Vloerreclame is veelal een sticker die op de vloer wordt geplaatst om zo de aandacht van de klant te trekken, de klant naar een bepaald deel van de winkel te leiden of om passerende klanten duidelijk te maken dat er promoties of afgeprijsde artikelen te vinden zijn in de winkel. Vloerreclame bestaat uit erg stevige stickers die niet afslijten – ook wanneer het erg druk kan zijn op kantoor of in de winkel. Zeker nu mensen vaak met een telefoon in de hand lopen is vloerreclame een erg goede en doeltreffende manier om reclame te maken voor jouw onderneming of producten, of om de klanten op een gepaste manier te informeren.

Bekijken
FixSign © 2024 - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Website gemaakt door In7dagen.online.