Autobestickering

Reclame onderweg

Onderweg meer opvallen?

Reclame voor op de weg

Dankzij mooie en professionele autobestickering kunnen jouw werknemers en verkopers reclame maken voor jouw bedrijf doorheen de stad – streek, of zelfs het land. Of je nou autobestickering nodig hebt voor bedrijfswagens, of autobestickering gebruiken wilt voor bestelwagens of kleine busjes: een goede autobestickering is gratis reclame die iedere dag door duizenden mensen gezien kan worden.

Fixsign-bedrijfsreclame-autobelettering.webp

Autobelettering

Laat jouw bedrijfsnaam of website stralen op je bedrijfswagens dankzij autobelettering. Met autobelettering kun jij reclame maken voor je onderneming terwijl je werknemers naar klanten toe trekken of wanneer je wagens op straat geparkeerd staan. Autobelettering wordt aan de buitenkant van de wagen aangebracht. Dit kan gedaan worden op de ramen – maar evengoed ook op het koetswerk van de wagen. Autobelettering is tevens erg makkelijk weg te halen wanneer je de wagen bijvoorbeeld wil verkopen.

Fixsign-bedrijfsreclame-Magneetsticker.webp

Magneetstickers

Wil jij graag reclame maken voor jou bedrijf op de bedrijfswagens – maar wil je geen stickers plakken of semipermanente belettering op het raam? Dan kan je voor magneetstickers kiezen. Magneetstickers zijn grote stickers op magneten die je makkelijk op je wagen kan plakken. Op die manier kunnen werknemers met een bedrijfswagen doorheen de dag met de magneetstickers van het bedrijf naar klanten toe trekken, terwijl ze die avond weer met een wagen zonder reclame naar huis kunnen. Omdat magneetstickers zo makkelijk te vervangen zijn kan je in een handomdraai nieuwe producten of zelfs acties en promoties adverteren via magneetstickers.

Fixsign-bedrijfsreclame-trailerbelettering.webp

Trailerbelettering

Of je nou met een grote vrachtwagen de baan op trekt, of een kleine trailer achter je bestelwagen hebt hangen: met trailerbelettering kan je op een simpele, goedkope en toch effectieve manier reclame maken voor je bedrijf. Trailers zijn namelijk erg groot waardoor er grote oppervlakken beschikbaar zijn om het logo van je bedrijf, de slogan en zelfs je website of product in de spotlights te zetten. Daarnaast bevinden trailers zich lange uren op de baan waardoor duizenden weggebruikers en chauffeurs de naam en website van jouw bedrijf voorbij zien komen.